Park Tivoli, Ljubljana

14. Dobrodelni tek in pohod Božičkov spet z visoko udeležbo

V petek, 14. decembra, se je skoraj 600 Božičkov pognalo po Tivoliju in Rožniku. S prijavninami in podporo podjetja Lidl Slovenija smo za Rdeče noske klovne zdravnike zbrali  3.692 €.

Letošnjo dobro udeležbo so napovedale že predprijave, v petek pred startom pa smo zabeležili malo manj kot 600 tekačev in pohodnikov. V hladnem večeru so plesale po zraku tudi snežinke, zato so klovni zdravniki in Zdravko Lidl morali še posebej dobro poskrbeti za izjemno resno ogrevanje, za poskočno miganje pa tudi Papirniški pihalni orkester Vevče.

Za vse tekače, udeležence 6- ali 12-kilometrske proge, in pohodnike smo pripravili čaj, toplo malico in piškotke ter letos celo palačinke, ki so jih iz Lidlovih sestavin pripravili nasmejani kuharji Zavoda pod Strehco.

Glasen aplavz s(m)o si na koncu zaslužili vsi – tekači in pohodniki, ki vsako leto znova dokazujejo, da imajo veliko srce, Rdeči noski, ki celo leto rišejo nasmeh na obraze malih in velikih bolnikov, ter seveda organizatorji za dobro popotnico za naslednje leto.

Hvala vsem, ki migate z nami za dober namen!

Related Posts