Park Tivoli, Ljubljana

Božički bomo že petnajstič tekli za Rdeče noske

Kmalu bo tu veseli december in tisti petek, ko se v Tivoliju zberejo dobrodelni Božički in skupaj migajo za Rdeče noske, nasmejane, srčne klovne, ki razveseljujejo male in velike v slovenskih bolnišnicah.

Letos se bodo z rdeče-belimi kapicami na pot podali na 15. Dobrodelnem teku in pohodu Božičkov. Zbrali se bomo v petek, 13. decembra, v ljubljanskem Tivoliju ob 18. uri.

Pridružite se nam! Vabljeni tekači, na 6- ali 12-kilometrsko progo, in  pohodniki – sami ali v dvoje, z otroki, kužki in ostalimi spremljevalci, ter se podajte po 2-kilometrski poti. Prispevek  (za posameznike znaša 7 €, za skupine ali družine pa 5 € na osebo) bo v celoti namenjen Rdečim noskom, da bodo lahko še najprej uspešno in z vsem srcem opravljali svoje delo.

Organizatorji, spletni portal Tekaški forum, pa smo zelo veseli, da se nam bo spet pridružilo podjetje Lidl Slovenija kot generalni partner dogodka, ki bo donacijo, zbrano s strani tekačev in pohodnikov, še povečal. Dodatno bodo za društvo Rdečih noskov prispevali po 1 evro za vsakega prijavljenega udeleženca.

Pridružite se nam! Za veselo vzdušje in miganje bodo pred štartom poskrbeli navihani klovni, po prihodu v cilj pa se boste okrečali s toplim čajem ter slastnimi Lidlovimi dobrodelnimi palačinkami. Izkupiček od prodaje palačink bo šel v roke Zavoda pod strehco.

PRIJAVITE SE LAHKO KOT POSAMEZNIK ALI KOT KOT SKUPINA/DRUŽINA.